Kuinka voin auttaa sinua, yrittäjä?

Oli kyse sitten muutaman tunnin tuurauksesta, kokonaisvaltaisen projektin läpiviennistä tai pidempiaikaisesta työpanoksesta - taion tunteja sinne, missä niitä tarvitaan.

Tuntitaikuri on joustavasti käytettävissä kaupan alan kirjavalla työkentällä. Kun yrityksen omat resurssit tuntuvat riittämättömiltä, olen apunasi. Toimin Ylä-Kainuun alueella ja sopimuksen mukaan muuallakin.

Ota yhteyttä, kun tarvitset...
- nopeasti työntekijää yllättävän esteen sattuessa
- tekijää yrityksen rutiinitehtävien hoitoon
- apua myyntiin ja markkinointiin
- reippaan kontaktoijan uusasiakashankintaan
- yritykseesi ylimääräiset käsiparit tietylle sesongille

Maksat vain tehdyistä tunneista

Jokainen toimeksiantosopimus räätälöidään luottamuksellisesti yhdessä yrittäjän kanssa. Palvelusta laskutetaan ennalta sovittu hinta. Tunti- tai urakkahinnan päälle ei lisätä ylimääräisiä henkilöstökuluja - maksat siis vain tehdystä työstä. Veloitusperuste vaihtelee työn vaativuuden ja laajuuden mukaan. Huomaathan, että voit vähentää laskusta arvonlisäveron.

Mitä saat ja mistä maksat?

- yrittäjän asenteella työskentelevän moniosaajan
- rautaisen asiakaspalvelijan vuosikymmenien kokemuksella
- laajaa osaamista erikoiskaupan alalta
- monialaiset verkostot
- aikaansaavan ja luotettavan kumppanin

Tuntitaikuri

Minulla on yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä vähittäiskaupan allalla. Tunnen yritystoiminnan tuomat haasteet ja ymmärrän, mitä hyvältä työntekijältä vaaditaan. Olen tottunut tarttumaan muuttuviin tilanteisiin nopealla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Minulla ei mene "sormi suuhun" kiperimmissäkään palvelutilanteissa, vaan hoidan haastavatkin tilanteet kuuntelevasti ja rakentavasti. Iloisen palveluasenteeni ansiosta olen saanut paljon hyvää palautetta. Positiivinen elämänasenteeni kumpuaa minusta luonnostaan.

Ollaan yhteydessä!

Terveisin

Marjut Korhonen